Friday, November 9, 2012

Skype in the workspace: Η νέα πλατφόρμα δικτύωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από το Skype!


Μετά την ενσωμάτωση του Windows Messenger στο Skype, η Microsoft φέρνει και την πλατφόρμα SITW (Skype in the workspace) σε όλο τον κόσμο (μέχρι σήμερα ήταν σε έκδοση beta), η οποία απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις για να παρέχει άμεση και δωρεάν επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.
SITW
Ουσιαστικά, μέσα από το Skype η κάθε επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει το δικό της δίκτυο συνεργατών, καθώς και να αποστέλλει προσκλήσεις σε πιθανούς ενδιαφερόμενους για να δουν παρουσιάσεις προϊόντων, επαγγελματικές συνεργασίες κλπ., έχοντας έτσι την ευκαιρία να επεκτείνει τις δραστηριότητες της.
“Με περισσότερους από 280 εκατ. ενεργούς χρήστες, το Skype προσφέρει ένα τεράστιο κοινό που δραστηριοποιείται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι να συνδέσουμε αυτές τις επιχειρήσεις στην πλατφόρμα SITW, ενώ αυτές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να επεκταθούν σε νέες αγορές, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται. Οι προοπτικές είναι άπειρες!”
Για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα SITW αρκεί να συνδεθείτε με το κανονικό account που χρησιμοποιείτε στο Skype και στη συνέχεια επιλέξτε το “Create an Opportunity” στην ιστοσελίδα workspace.skype.com για να δημιουργήσετε προφίλ στο SITW.

No comments:

Post a Comment