Monday, October 1, 2012

To iPad κυριαρχεί στο mobile Internet tablet συσκευών με 98% [Έρευνα]

ipad
Έρευνα της Onswipe, εταιρεία που αναλαμβάνει τη δημιουργία φιλικών προς touchscreen συσκευές ιστοσελίδες, δείχνει ότι το iPad αντιπροσωπεύει το 98.1 τοις εκατό της κίνησης στο Internet ανάμεσα σε tablets και το 54.5 τοις εκατό σε φορητές συσκευές.
Τα δεδομένα προέρχονται από 29.5 εκατομμύρια μοναδικές προβολές σε 1200 ιστοσελίδες την περίοδο 13 – 20 Σεπτεμβρίου και όπως βλέπετε και στο διάγραμμα το iPad κυριαρχεί χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο.

Τα στοιχεία δείχνουν, μάλιστα, ότι οι χρήστες iPad ξοδεύουν περίπου 56.9 τοις εκατό περισσότερο χρόνο ‘σερφάροντας’ στο Internet σε σχέση με τους χρήστες iPhone, χάριν στη μεγαλύτερη οθόνη της συσκευής. Αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι οι χρήστες του Kindle Fire της Amazon ξοδεύουν 79 τοις εκατό περισσότερο χρόνο ανά επίσκεψη σε σχέση με τους χρήστες iPad παράγοντας 138 τοις εκατό περισσότερα page views. Το στοιχείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και υποδεικνύει το μέλλον στις φορητές συσκευές και το πόσο δελεαστικές είναι οι συσκευές 7 ιντσών.
Μιλώντας για το λειτουργικό σύστημα η έρευνα δείχνει ότι το iOS αντιπροσωπεύει το 75.12 τοις εκατό της κίνησης στο Internet από φορητές συσκευές με το Android να ακολουθεί στο 22.3 τοις εκατό.
Προφανώς η έρευνα δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη αλλά παρόλα αυτά δεν παύει να αποτελεί μία ένδειξη για το πως οι χρήστες αξιοποιούν τις συσκευές τους και ποιες από αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς.

http://www.macuser.gr/ipad-mobile-internet-domination-14186/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=macuser.gr

No comments:

Post a Comment